Aanvraag omgevingsvergunning reguliere procedure activiteit ‘werk- of werkzaamheden’ Moerstraatseweg 147 te Steenbergen.

Bekendmaking voor omgevingsvergunning in Steenbergen

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 16-1-2024

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. Aanvraag omgevingsvergunning reguliere procedure activiteit ‘werk- of werkzaamheden’ Moerstraatseweg 147 te Steenbergen.

omgevingsvergunning Moerstraatseweg Steenbergen Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Steenbergen

Op 30 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning. Dit betreft de activiteit ‘werk- of werkzaamheden’ Moerstraatseweg 147 te Steenbergen voor het aanbrengen van grasbetontegels. Deze omgevingsvergunning is geregistreerd onder het nummer ZK24000010.   Beslistermijn, inzage en zienswijze Het bovenstaande heeft betrekking op een aanvraag voor een omgevingsvergunning waarop de uitgebreide procedure van toepassing is. Hiervoor is de wettelijke beslistermijn in beginsel 6 maanden.   Als het college van plan is om de vergunning te verlenen, wordt er een ontwerpbesluit gepubliceerd. Vanaf dat moment kunt u de stukken inzien en uw zienswijze indienen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk.

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.