GEMEENTEBLADVOORNEMEN UITSCHRIJVEN UIT DE BASISREGISTRATIE PERSONEN (BRP), Steenbergen, Menke Ytje geboren op 04-11-1982.

Bekendmaking voor Migratie en integratie | Organisatie en beleid in Bernheze

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 3-1-2024

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. GEMEENTEBLADVOORNEMEN UITSCHRIJVEN UIT DE BASISREGISTRATIE PERSONEN (BRP), Steenbergen, Menke Ytje geboren op 04-11-1982.

Migratie en integratie | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande persoon te wijzigen, volgens art.2.21 en 2.22 Wet Basisregistratie Personen (BRP). Na onderzoek is gebleken dat zij niet meer woont op het adres waarop zij in de BRP van de gemeente Bernheze staat ingeschreven. Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijft op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland woont.NaamGeboortedatumdatum voornemen uitschrijven onbekendSteenbergen, Menke Ytje04-11-198228-12-2023Een eventuele ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of ander vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.Staat u naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Bernheze via gemeente@Bernheze.org of (0412) 4588 88. Als wij binnen vier weken na de datum van de publicatie van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande persoon uit naar onbekend.Het formele besluit tot uitschrijving zullen wij ook via deze wijze publiceren.

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.