WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van Noordlangeweg te Steenbergen.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 9-2-2024

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van Noordlangeweg te Steenbergen.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Aanvraag is ontvangen op5 februari 2024 met registratienummer 0652731966 voor het aanleggen van een middenspanningstracé tussen Symbiose en Schenkeldijk Dinteloord, evenwijdig aan a-wateren en door middel van niet haakse gestuurde boringen kruisend met a-wateren ter hoogte van de Noordlangeweg ten behoeve van het Windpark Karolinapolder.Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.Breda, 8 februari 2024

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.