Aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide procedure activiteiten ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’, ‘bouwen’ en ‘Inrichting of mijnbouwwerk oprichten of veranderen (Milieu) Prins Reinierstraat 7 te Steenbergen.

Bekendmaking voor bouwvergunningmilieuvergunningomgevingsvergunning in Steenbergen

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 6-1-2024

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. Aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide procedure activiteiten ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’, ‘bouwen’ en ‘Inrichting of mijnbouwwerk oprichten of veranderen (Milieu) Prins Reinierstraat 7 te Steenbergen.

bouwvergunningmilieuvergunningomgevingsvergunning Prins Reinierstraat Steenbergen Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Steenbergen

Op 29 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning. Dit betreft de activiteiten ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’, ‘bouwen’ en ‘Inrichting of mijnbouwwerk oprichten of veranderen (Milieu)' Prins Reinierstraat 7 te Steenbergen voor het bouwen van een nieuwe PGS 15 opslag. Deze omgevingsvergunning is geregistreerd onder het nummer ZK23005723.   Beslistermijn, inzage en zienswijze Het bovenstaande heeft betrekking op een aanvraag voor een omgevingsvergunning waarop de uitgebreide procedure van toepassing is. Hiervoor is de wettelijke beslistermijn in beginsel 6 maanden.   Als het college van plan is om de vergunning te verlenen, wordt er een ontwerpbesluit gepubliceerd. Vanaf dat moment kunt u de stukken inzien en uw zienswijze indienen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk.

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.