GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning reguliere procedure voor de activiteit ‘Bouwen’ op de locatie kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie Y, nummer 2018 en plaatselijk bekend Westlandse Langeweg ongenummerd in Steenbergen.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Steenbergen

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 29-12-2023

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning reguliere procedure voor de activiteit ‘Bouwen’ op de locatie kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie Y, nummer 2018 en plaatselijk bekend Westlandse Langeweg ongenummerd in Steenbergen.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Op 18 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning. Dit betreft de activiteit ‘Bouwen’, voor het bouwen van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie Y, nummer 2018 en plaatselijk bekend Westlandse Langeweg ongenummerd. in Steenbergen. Deze omgevingsvergunning is geregistreerd onder het nummer ZK23005527.Beslistermijn, inzage- en bezwaarmogelijkheidHet bovenstaande heeft betrekking op een aanvraag voor een omgevingsvergunning waarop de reguliere procedure van toepassing is. Hiervoor is de wettelijke beslistermijn 8 weken of 14 weken als de beslistermijn is verlengd.Als het college op de aanvraag heeft beslist, wordt dit gepubliceerd. Vanaf dat moment kunt u de stukken inzien en bezwaar indienen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk.

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.