Verkeersbesluit Carnaval Dinteloord: Parkeerverbod instellen in de Piet Heynstraat, Karel Doormanstraat en de Westgroeneweg ten behoeve van de carnavalsfestiviteiten op 12 februari 2024 te Dinteloord.

Bekendmaking voor verkeersbesluit in Steenbergen

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 3-2-2024

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. Verkeersbesluit Carnaval Dinteloord: Parkeerverbod instellen in de Piet Heynstraat, Karel Doormanstraat en de Westgroeneweg ten behoeve van de carnavalsfestiviteiten op 12 februari 2024 te Dinteloord.

verkeersbesluit Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

1.Het instellen van een tijdelijk parkeerverbod in de Karel Doormanstraat, Piet Heynstraat en de Westvoorstraat te Dinteloord zoals in de bijgevoegde tekeningen staat aangegeven door het aanbrengen van de borden E04, conform bijlage 1 van het RVV 1990. 2.De verkeersborden, genoemd in besluit 1, te ondersteunen door de onderborden OB310p, parkeren verboden vanaf 12 februari 08:00 tot 17:00, OB met de tekst “vanwege evenement” en OB304, wegsleepregeling van kracht, deze borden op een geel schild te plaatsen, zoals op de bebordingstekening staat aangegeven; 3.Dit besluit treedt in werking zodra het verkeersbesluit via de reguliere kanalen is gepubliceerd.

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.