WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van Oost-Groeneweg 11 te Steenbergen.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 22-12-2023

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van Oost-Groeneweg 11 te Steenbergen.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Aanvraag is ontvangen op 14 december 2023 met registratienummer 0652716718 voor het wijzigen van een bestaande dam met duiker, dempen en graven a-water ten behoeve van het verleggen van een nieuwe watergang ter hoogte van Oost-Groeneweg 11 te Steenbergen in verband met het woonrijp maken van plan Buiten de Veste 3 en 3a.Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.Breda, 21 december 2023

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.