Aanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Witte Ruiterweg 1 en 2 te Steenbergen.

Bekendmaking voor watervergunning in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwssteenbergen.nl op: 30-12-2023

  1. Bekendmakingen Steenbergen
  2. Aanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Witte Ruiterweg 1 en 2 te Steenbergen.

watervergunning Witte Ruiterweg Steenbergen Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap Steenbergen

Aanvraag is ontvangen op 21 december 2023 met registratienummer 0652718557 voor het verwijderen van een bestaand station op een duiker in een b-water, plaatsen van een nieuw station in de beschermingszone van een a-water en verwijderen en aanleggen van kabels evenwijdig aan een b-water ter hoogte van Witte Ruiterweg 1 en 2 te Steenbergen.   Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.   Breda, 29 december 2023

Unknown

 Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Lokaalnieuwssteenbergen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Steenbergen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Steenbergen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.